Szervizünk szolgáltatásai

A történetünk 2007-ig nyúlik vissza, amikor megjelentek az első 2G-s iPhone-ok és elkezdték meghódítani a világot. Már akkor elhatároztuk, hogy megpróbáljuk a más telefonmárkák javításában szerzett tapasztalatainkat felhasználva, kiszolgálni az iPhone-os problémákkal megjelenő ögyfeleinket.Hamar egyértelművé vált, hogy a nagyszámban eladott iPhonok-ok miatt nekünk is lépést kell tartani a szervizben, ezért folyamatosan képztük magunkat és munkatársainkat, hogy mára már elmondhassuk, az ország egyik meghatározó és legnagyobb tapasztalatot felhalmozó szervizévé nőttük ki magunkat.

Sok szerviz és még több magánszemély bizalmát érdemeltük ki, a megbízható, pontos és gyors munkánkal. Forduljon hozzánk bizalommal.

- ADMINSZERVIZ - +36 70 369 44 78


Alaplapi hibák

Szervizünkben vállaljuk olyan hibák javítását is, amik a telefon alaplaján jelentkeznek. Pl: Wifi IC, Háttérvilágítás, Kamera IC...stb
Ezeknek a hibáknak a kijavítása nagyfokú precizitást és pontosságot igényel.


Alkatrész csere

Napi rutinfeladataink közé tartoznak az LCD-k és az érintőpanalek cseréi, de gyakran cserélünk bekapcsológombot és hátlapot is.

Szoftverfrissítés

Az IOS rendszer telepítését, frissítését is elvégezzük szervizünkben.

Bevizsgálás

A behozott készüléket 1 órán belül bevizsgájuk, a hiba feltárása és az ügyféllel, szervizzel való konzultáció után azonnal megkezdjük a javítást.

Kapcsolat

Telefon: +36 70 369 44 78

Email: info@adminszerviz.hu

Cím: 1132 Budapest Visegrádi utca 18/b